Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jednak nadal wierzę...

Otrząsam się ze złudzeń,
krocząc ku nowej rzeczywistości.
Co dzień budzić dawne marzenia,
co dzień odkrywać nowe.
Wzniecić te ukryte pragnienia.
Podnieść wreszcie te myśli schowane
do szuflady pamięci.
By móc uświadomić sobie, że...
Jednak pamiętam,
jednak wiem,
jednak nadal wierzę...

26 227 wyświetleń
322 teksty
102 obserwujących
  • 16 December 2015, 06:51

    Wiara, góry przenosi ;). Powodzenia.

  • krysta

    16 December 2015, 03:00

    ładny...z nadzieją.
    :)