Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oto piosenka pisana nocą
W otchłani zapomnienia
Pomiędzy brzegiem żalu
A serca dnem

Oto piosenka pisana nocą
Nie ma mnie w połowie
Pół zostało po tamtej stronie

Oto piosenka pisana nocą
Gdy nikt nie widzi
Łez

24 446 wyświetleń
281 tekstów
2 obserwujących
  • Chemik -a

    12 January 2019, 16:58

    Pozdrawiam

  • 12 January 2019, 15:24

    Smutne, ale bardo ładne.
    Pozdrawiam. :))