Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

oto ona...

wzgardzona miłość
nieuleczalnie chora
na pragnienie wzajemności

samotna w swym bólu
żałosna w swoim cierpieniu
śmieszna w swojej rozpaczy

odrzucona i niechciana
nie wie... po co istnieje...

14 439 wyświetleń
126 tekstów
32 obserwujących
  • Sokrates

    10 August 2012, 13:16

    Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.
  • miramija

    8 August 2012, 17:49

    Dziękuję Kochani za odwiedziny i zostawione słowa :) pozdrawiam serdecznie :)

  • Gaia

    7 August 2012, 13:50

    Miłość bezrozumna jest, w tym cały jej urok.
    Czasem mroczny. Nawet częściej
    Ale cóż bez niej... :)

  • zugimihau

    7 August 2012, 12:43

    każdy się po coś rodzi, nie ma nic z przypadku;]

  • R.A.K.

    7 August 2012, 07:27

    przyjdzie nowa, by tę niespełnioną oddać zapomnieniu... życzę Ci tego!

    Pozdrawiam :)

  • misiek45

    6 August 2012, 23:29

    Miłośc niespełniona,smutne-pozdrawiam Marysiu serdecznie

  • Inel

    6 August 2012, 23:24

    Istnieje, by serce mogło bić.
    Zawsze jest nadzieja. ;)
    Smutny, ale piękny w swojej prostocie wiersz. ;)
    Pozdrawiam,
    M. ;)