Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oto jestem Iskierka

Oto jestem
Iskierka przeszywajaca Twoje serce
Na wskroś
Na wzdłuż
I wszerz
Oto jestem
Nie biciem serca
Nie jego tchnieniem
Ani natchnieniem
Oto jestem
Prosta jak labirynt
W skomplikowanym życiu
Idealnie dopasowana
Z boskiej kolekcji
Wyrwana z piekieł Amora
Czasami ogrzewam
Czasami parzę
Oto jestem
Iskierka przeszywajaca Twoje serce

22 082 wyświetlenia
187 tekstów
5 obserwujących
  • 14 December 2015, 22:34

    Ciekawy wiersz, podoba mi się :)
    Pozdrawiam serdecznie