Menu
Gildia Pióra na Patronite

nienazwana

oto jest
uparcie i wzniośle
śladem na kołnierzu
strużką krwi spływającą po palcu

nienazwana
niezdefiniowana
ofiara własnych słabości
banał nad wszelkie banały
żywy i niedoskonały

wzięła kuchenny nóż do pewnej ręki
zatańczyła ostrzem po nadgarstku
przygryzła wargi
splunęła

2578 wyświetleń
33 teksty
13 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!