Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sidła...

Otarłam się kilka razy
o pierwsze zauroczenie
lecz nigdy nie potrafię
wpaść w sidła miłości

Niecierpliwię macham
rękami przed obawą
że stracę tą kontrolę
nad obecnym życiem

Usychając z tęsknoty
za czułymi ramionami
które niosą szczęście
bądź świadomość bólu...

11.07.2015

52 743 wyświetlenia
691 tekstów
82 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!