Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiatr

Oszukujesz mnie wietrze!!
Gdy idę z Tobą ramię w ramię,
ty nagle, jakby od niechcenia
zmieniasz swój kierunek.
Czego oczekujesz?
Że będę tańczyć tak jak mi zawiejesz?

969 wyświetleń
12 tekstów
6 obserwujących
  • yetick

    28 December 2019, 19:32

    Gdy idzie się ramię w ramię
    szuka się najlepszych wspólnych dróg..

  • Monika M.

    28 December 2019, 17:55

    Wiatr dokładnie tak ma, że zmienny jest.
    Ale niesie w sobie powietrze...

  • 28 December 2019, 16:50

    Piękne...!!Dziękuję...