Menu
Gildia Pióra na Patronite

Śp.

O Święta Pamięci
W dusze Tobie zaklęci

Opiekuj się nimi
Aby było dobro z nami

Byli, są i na zawsze będą
Z Tobą, Nami, ze mną

Ocalone Naszą pamięcią
Mniej więcej się święcą

O Święta Pamięci
Zło Nas nęci

Choć jeszcze jesteśmy
I tam się nie spieszmy

Mimo tego, co ciąży na duszy
Pozwól TAM dobru służyć

https://www.youtube.com/watch?v=d52Y_zmR81c

66 688 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    12 November 2017, 13:38

    Mosz recht synek. Miłej niedzieli życzę.

  • fyrfle

    12 November 2017, 12:25

    Do przemyślenia. Czasem nie starcza jej nawet na te 20 lat, na które wykupione jest miejsce na grób, co widać co roku na cmentarzach, że już rok po odejściu nie ma kto postawić znicza.