Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie dotknięta

Oswajam się ze sobą
głaszczę noc pocałunkami
namiętnie rozrywam tajemnice wilgotnego cienia

dzikie tęsknoty

ubrany w pancerz
cudem jeszcze słyszę
spowolniony oddech serca
suchoty wplotły się w dłonie

erotyczna pustka

przeplatają się myśli smutną nutą melancholii
ciepły oddech wiatru na skroni
niczym twój - gdy głaszczą się usta o usta

ból czasu

zabijam nocne pragnienia
naiwną myślą spełnienia

24 006 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
  • mill

    14 May 2015, 06:50

    ...no no jestem pod wrażeniem ;)....