Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ściana

Osuwam się po ścianie z braku siły.
Ty nią jesteś.
Ściana odległością.
Mało mi Ciebie. Nie ma Cię tu.
Krzyczałam wtedy Chwilo trwaj!
Nie przestawaj! Płakać
serce zachciało. Płakało.
Oddalało się.
Czarna ziemia stawała się coraz dłuższa.
Słone łzy rozmazywały mi obraz.
Z ust szło łkanie.
Brak świadomości bycia.
Walczyć każą o miłość.

2392 wyświetlenia
23 teksty
5 obserwujących
  • RozaR

    4 January 2015, 18:55

    Odpusć sobie
    bo od miłości
    żyłka ci pęknie
    I co wtedy będzie ?