Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pończocha i krawat - bez zobowiązań

ostry brzeg lustra

skrępowana przyciasna puszka

worek z darem losu?

uśmiech w kolorze wrzosu

psychodeliczne oblicza kultury

zwierzęcy zew natury

z oddechem sarkazmu

i chwila orgazmu

[ od przyjaciela Piotr ]

52 541 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!