Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wspomnienia

ostrożnością serca nie nakarmię
okradli mnie z szaleństwa
ci co byli przed tobą

w myślach ich zabijam
setki razy na milion sposobów
zmartwychwstają o trzeciej nad ranem

24 654 wyświetlenia
261 tekstów
49 obserwujących
  • mill

    21 June 2015, 13:39

    ..podoba mi się...pozdrawiam ;)....

  • 14 June 2015, 01:33

    Dobre, chociaż... Ci nie wierzę. ;)
    Zawsze pozostaje odrobina szaleństwa i potrafi... "zainfekować" cały organizm... na szczęście.
    Pozdrawiam. :)

  • DnL

    13 June 2015, 22:06

    No, no, no
    dobre......

  • giulietka

    13 June 2015, 17:10

    Podoba mi się, z charakterem!