Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

ciiii

ostrożnie

tu człowiek śpi
a mapa jego marzeń jest
coraz mniejsza
i mniejsza

z zakrętów wyszedł tak jak chciał

śni mu się znicz
plaster i cierń

taki nie w porę

ocean ciepła

22 047 wyświetleń
189 tekstów
51 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!