Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oda da-da do Słońca

Ostatnio rzadziej cię widuję
ciągle pada
da-da deszcz
da-da

czasem mu przeszkadzam
dmucham w niebo
krople ple
rozganiam
da-da

Widzę jak zachodzisz
staje się ciemno
no no

a w północ
nieznośny mrok noc dopada
da-da

później sen
do rana z myśli
o całowaniu światła mnie spowiada
da-da

- Rozgrzeszenie da?
- da da
- a może nie da?...
- da!

da-da

55 468 wyświetleń
1601 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!