Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ostatnio nic nie czuje
nawet nie wiem gdzie się znajduje
rzeczywistość zmieszana ze snem
nad swoim ciałem od dawna tylko lewituje

1073 wyświetlenia
8 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!