Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ciało

Ostatnio każdy dzień
Zaczyna się od lewej nogi.
To ona przeciera szlak,
uparcie twierdząc, że to ten właściwy.

Ostatnio każdy dzień
opiera się na swoim ramieniu.
Mało stabilne jest takie wsparcie.
Zwłaszcza, że pozostaje niewzruszone.

Ostatnio każdy dzień
zasypia na wznak,
żeby ułatwić sobie
ranne wstawanie do trumny.

4489 wyświetleń
35 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!