Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

ostatnio gorzko smakujesz
i pachniesz jakby rozstaniem
odwracasz wzrok chłodny
i nieobecny...

uciekasz ustami zimnymi
jak ognia unikasz dotyku
chowasz się w sobie
przede mną...

i choć nic nie mówisz
ja... już wiem

14 439 wyświetleń
126 tekstów
32 obserwujących
  • miramija

    19 July 2012, 22:39

    Bożenko, Luterin... miło mi, że zajrzałyscie :) pozdrawiam :)

  • luterin

    19 July 2012, 18:41

    Poruszający...i tak bardzo smutny...

  • miramija

    19 July 2012, 00:30

    Dziękuję Wszystkim za zostawione opinie... dobrej nocki :))

  • sparkling angel

    19 July 2012, 00:12

    Bardzo uczuciowo napisałaś, poruszyłaś mnie swoimi słowami. Pamiętaj że tu masz przyjaciół my również czujemy....
    Pozdrawiam

  • Gaia

    18 July 2012, 22:47

    Wyczytana niepokojem gorycz
    parzy podwójnie
    Jednak często to tylko lęk
    nasz nic więcej

    Poruszający wiersz. Pozdrawiam :)

  • agniecha1383

    18 July 2012, 22:05

    Piękny... smutkiem mi zaleciało...
    Czy ja tak mam czy Wy też?Jestem bardzo podatna na nastroje innych...całuję...

  • misiek45

    18 July 2012, 22:02

    I nic już nie jest jak dawniej...-Marysiu pozdrawiam serdecznie