Menu
Gildia Pióra na Patronite

tak było na początku

ostatnio ciągle to czuję
droga powoduje zahamowania
więc chmury stają się obiektem miłości

nawet ludzie

zamknięci w domach patrzą na mnie
przez ściany

nocami odwiedzamy się we śnie
by odwzajemnić myśli

wracam
do poprzedniego życia

1473 wyświetlenia
30 tekstów
1 obserwujący
  • aldaya

    17 December 2012, 21:15

    i Tobie :)

  • 17 December 2012, 19:17

    Miłego wieczoru, mikrej wiary Dziewczyno. :)

  • aldaya

    17 December 2012, 15:19

    o, są ludzie, ktoś przeczytał :)
    Rodion, yestem, AgaZo, dziękuję za wasz czas. pozdrawiam.

  • 16 December 2012, 22:19

    Słabo znasz nikta. ;)

  • aldaya

    16 December 2012, 22:13

    (tam) nikt nie będzie szukał