Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ostatnio boli mnie ...

Ostatnio boli mnie wszystko
Bolą mnie płuca
Boli mnie serce
A moją dusze coś wciąż rozrywa .
To boli .
Bolą mnie płuca bo co raz ciężej mi oddychać gdy jesteś obok ...
Boli mnie serce bo nie mogę znieść tego zimna które otacza Nas ..
Moją dusze rozrywa bezradność i ta myśl która wciąż szepce mi do ucha
ze nie damy rady
Że ja nie dam rady a Ty tym razem wcale nie zwołasz wiatru który pomoże w rozwianiu złych myśli
i przywianiu tych dobrych (...)
Przestajemy rozmawiać
Przestajemy spac obok siebie
Przestajemy razem żyć
Oddalamy się z każdym dniem co raz dalej w nieznane
W samotność
Czuje się samotna
Czuje się skrzywdzona
Czuje się zła
To wszystkie mnie już boli chce czasem zapomniec(...)
Chce iść spać (...)

2115 wyświetleń
8 tekstów
2 obserwujących