Menu
Gildia Pióra na Patronite

*Raj utracony*

Ostatnimi łzami
zmywam
Ciebie z siebie

ostatnimi kroplami krwi
płyną czerwone strumienie
a w nich Ty

rana szarpana w sercu
i gnijące zwłoki zaufania
pamiątkami po Tobie

i jak zwykle to ja
na cmentarzu
żegnam radość i nadzieję

anielskość wiecznie utracona

nigdy już nie położę duszy mojej na zimnych ludzkich dłoniach

13 823 wyświetlenia
144 teksty
14 obserwujących
  • PainWithoutLove

    20 August 2015, 19:55

    Dziękuję i pozdrawiam :)

  • Emilia Szumiło

    20 August 2015, 19:23

    daję cichutko fiszkę

  • Malusia_035

    20 August 2015, 13:57

    zatrzymał mnie ..

    ładny pozdrawiam :)