Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Ostatnie spotkanie
Choć wcale tego nie planowaliśmy
W powietrzu czuć pożegnanie

Nie chcąc chcemy tego
Nie znajdujemy słów więcej
Nie pamiętamy dnia owego

25 652 wyświetlenia
179 tekstów
2 obserwujących
  • 3 February 2015, 09:14

    Dziękuję :)

  • Malusia_035

    30 January 2015, 12:00

    smutne ,ale pięknie napisane ..

    pozdrawiam :)

  • 30 January 2015, 09:49

    Smutne...