Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ostatnie słowa

Ostatnie słowa na kartce pisane,
są daleko z tąd dawno zapomniane.
Białe światło księżyca zagląda tam nocami,
by dopisać krótkie wersy gdzieś między wierszami.

Ostatnie słowa dawno zapomniane,
niegdyś przez człowieka tak bardzo kochane.
Nocami uwielbiane, dniami pilnowane,
by nigdy nie uciekły na świata odchłanie.

1913 wyświetleń
19 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!