Menu
Gildia Pióra na Patronite

To już jest koniec

Ostatnie dni
Ostatnie chwile
Tak trudno teraz mi się żyje
Pamiętać nie chcę lecz nie umiem
Kochać?
Nie kocham...
Już nic nie rozumiem.

8354 wyświetlenia
59 tekstów
3 obserwujących