Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ostatnia iskra

Ostatnia iskra gaśnie,
łza plami policzek.
Namiętność zastąpiona smutkiem
Złamanego serca.
Ciało odrętwiałe, umysł zamglony.
Szklane oczy wciąż naiwne,
szukają ogniska.
Widzą jednak tylko zgliszcza.

759 wyświetleń
6 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!