Menu
Gildia Pióra na Patronite

zmarznięty

Teksty z obrazami - zmarznięty - Cris
zmarznięty - Cris

ostatni spadł z drzewa
z podmuchem wiatru
krąży
liść

i ktoś
też skostniały
szuka schronienia
ciepła bliźniego

wielkiego serca

© Krystyna Anna Szklarczyk
03.12.2013r.
.
.
Foto safnow-on-fall-le

70 113 wyświetleń
953 teksty
61 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!