Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zanim odejdziesz

Ostatni raz pozwól mi się nacieszyć sobą,
napatrzeć oczom i nawilżyć usta spragnione twoich warg.
Dłońmi pragnę gładzić miękką twarz.
Delikatnie i jednolicie zanurzyć się w zmysłowości
w momencie przejaskrawienia wydobywanych uczuć z wnętrza.
Raz jeszcze, ostatni, daj mi ująć szczęście
póki nie wyruszysz w odległe sercu miejsce.
Dotąd jeszcze trwaj przy mnie, nim nie zasnę na wieczność.
Nie odchodź, poczekaj, już zamykam oczy.

18 386 wyświetleń
137 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!