Menu
Gildia Pióra na Patronite

Żegnaj

ostatni raz
dziś odważe
się tulić
twą postać
w myślach miłą

i te słowa
miłosne odtwarzać
w uszach-
tkliwe

pozwolę na
reprodukcje twego
dotyku-
na mym ciele

i niech
to wszystko
wróci wprost
do ciebie

albo niech
zgniję pod-
kamieniem

a później
odnajde tą
droge cierpienia-
przeklętej miłostki

i złożę hołd
nieubłagalny -
pochylając głowę
za przebłaganie

10 253 wyświetlenia
160 tekstów
45 obserwujących
  • ....ktoś....

    2 May 2012, 21:28

    Dwóch mistrzów oceniło chodzi o błędzie nie powiedzieli. Żal mi was panowie.