Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ostani zegar wybija północ.
Czas ucieka, my staramy się żyć po swojemu.
Jesteśmy rozdarci pomiędzy słowami.
Pomiędzy tym co ma być, a co być powinno.

Czasami czekamy na coś co nigdy nie nadejdzie.
Wszystko czego pragniemy,
Wszystko o czym śnimy.
Co jest to wszystko warte bez potrzebnego nam przebaczenia?

Jak noc jest najciemniejsza przed świtem,
Tak nasze serca są najpiękniejsze kiedy dzielimy się nimi z innymi ludźmi.
Czemu więc na sercu powstają blizny?
Bo ta są miejsca które oddaliśmy innym, ale w zamian nic nie otrzymaliśmy.

Mówisz do mnie?
Mów w ciszy.
Moje serce śpij.
Może jeszcze kiedyś się obudzi.

5589 wyświetleń
65 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!