Menu
Gildia Pióra na Patronite

Słodka Naiwności

O słodka Naiwności
czym byłby świat bez ciebie
Roztargnionych bezduszni by
nie bałamucili
O słodka Naiwności
Biednych by szydercy
nie wyśmiewali
O słodka Naiwności
wielcy maluczkich
by nie zadeptywali

19 729 wyświetleń
184 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!