Menu
Gildia Pióra na Patronite

Warszawscy alkoholicy

Osiem tysięcy alkoholików

Tylu ich mieszka w Warszawie

Może więcej lub mniej

Nie wiem dokładnie

Mieszkają tam i piją

Żyją i piją tyją i piją

Potem chodzą brudni

Bo się nie myją :-)

A gdy tak piją i piją

Tacy brudni

Bo się nie myją

To wtedy żony biją :-)

76 490 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!