Menu
Gildia Pióra na Patronite

...::co?::...

Orientacja ? Hetero, homo, bi ?
Dajcie spokój !
Przecież to sprawa prosta
Jest kobieta i jest mężczyzna.

Wciąż nie rozumiem jak to się stało,
Że nagle z dnia na dzień
Homoseksualizm stał się normą
A nie chorobą.

Wystarczyło jedne referendum
Bez naukowej analizy,
By banda zboczeńców
O swe prawa zaczęła bój.

Tak jak dawniej nasi przodkowie
Oddali krew za Wolność i Ojczyznę
Tak samo oni na paradzie równości
Krwawią od rzuconego kamienia w głowę.

Czy pomogło ? A skąd.
Z satysfakcją czeka na cegłę,
By światu pokazać jak to jest dyskryminowany,
Więc się odsłania, by łatwiej było trafić.

Nie wiem w czym oni znajdują radość,
Przecież pamiętam jak kiedyś
Przed operacją miałem sobie włożyć czopek...
To był mój pierwszy i mam nadzieję ostatni raz.

Ludzie nie mylcie homoseksualizmu
Z filmikami z RedTube,
Bo chociaż miło popatrzeć
Jednak to tylko aktorzy heteroseksualni.

A życie homoseksualisty nie jest całe w bitej śmietanie
W basenie z lampką wina.
Myślisz, że one cały czas się pod prysznicem pieszczą ?
Żal mi Cie.

To zadziwiające, że gdy na ulicy widzisz dwa psy,
Rozganiasz je by nie gorszyły dzieci
A chcesz, żeby zboczeńcy je adoptowali,
Pod przykrywką kochanej rodziny.

Spójrzmy na przyrodę, chcesz przykładu ? Lwice.
Żyją w stadzie, mają ogromne języki
Mimo to wspólnie polują
A nie wzajemnie się masturbują.

Pewnie teraz na usta ciśnie Ci się słówko: homofob !
To może wpierw rozkmiń z Polskiego na Polskie,
Co to jest fobia a co to homo,
Bo przecież ja się nie boję nikogo.

21 109 wyświetleń
173 teksty
45 obserwujących
  • 15 June 2015, 21:57

    Totalne dno. To jest wiersz? Raczej marne wypociny homofoba.

  • marka

    30 July 2010, 16:01

    Fajne, ciekawe i na czasie.
    Pozdrawiam

  • awatar

    30 July 2010, 12:18

    cytuję Ciebie "Wciąż nie rozumiem jak to się stało,...",
    "Pewnie teraz na usta ciśnie Ci się słówko: homofob ! ..." - ależ skąd, zupełnie coś innego ... pozdrawiam, zdrowia ogólnego życzę.