Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zabawa czasem

organizuję sobie uśmiechnięte wczoraj
dzisiaj śmieję się cały dzień
nie jak głupi do sera
tylko na myśl o tych minach jutro
powiem wam, że można
zaplanować sobie wczoraj

12 230 wyświetleń
103 teksty
8 obserwujących
  • onejka

    4 June 2020, 07:15

    Optymista na wszystko patrzy z uśmiechem :)