Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Opuszkami palców przejadę po krawędzi pożądania
Czubkiem buta zahaczę o próg moralności
Całą sobą uderzę o taflę rzeczywistości
Odpędzę dłonią wyrzuty sumienia
Przeskoczę nad przepaścią bólu, cierpienia
Odrzucę nienawiść
Odepchnę złe wspomnienia
Znajdę w końcu sens życia, istnienia...

13 074 wyświetlenia
130 tekstów
2 obserwujących
  • Papillondenuit

    14 January 2011, 19:04

    Mi również wiersz bardzo przypadł do gustu ;)
    Wirtualny plusik zostawiam i pozdrawiam serdecznie:)

  • Bogdan Z

    14 January 2011, 13:38

    bajecznie piszesz :)
    Opuszkami palców przejadę po krawędzi pożądania
    ..............uwielbiam takie zdania :)

  • Jadzia_poem

    14 January 2011, 12:15

    :) Pozytywny wierszyk, takie lubuję... :)

  • marka

    14 January 2011, 11:04

    Walczyć z rzeczywistością i o swoje szczęście trzeba...
    Piękne...