Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

duszno

opuszczone lata
pod nieustannie unoszącym się sklepieniem

rośnie przestrzeń
w dłoniach
owoce pełne
zło-tego powietrza

30 300 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!