Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szala Rozdroży.

Opuściłaś mnie
na rozstajach dróg
czy to ja ciebie odepchnąłem?
chyba się bałem...

I czasem tęsknie
bo już mam dość
i czasem zapominam
o tobie

Opuściłaś mnie
na rozstajach dróg
i czasem idę w dobrą stronę
i czasem tylko stoję
zostawiam cię
w samotności
a ty
by ją wypełnić
wołasz szeptem
chorej miłości

Dzisiaj
na rozstaju postoję
a jutro?
spytaj mnie
spytaj mnie jutro
którą szalę wolę

81 776 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!