Menu
Gildia Pióra na Patronite

opromieniasz mnie
swym blaskiem
wszystko wokół
w tęczę zmieniasz
patrzę dziś
na życie własne
nie wiem w co
mam wierzyć teraz
przeszłość
do oceny trudna
przyszłość
ukazana mgliście
teraźniejszość
ramion przestrzeń
co uskrzydla
oczywiście

31 412 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!