Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szczury z jednej dziury

Opozycja oraz cała reszta
Tej krzyczącej grupy
Chętna do krytyki
Choćby była z dupy

Wyciągają z dziurki
Sprawy nawet malusieńkie
Zrobią z nich ogromne
Tak jak z drzazgi belkę

Ale jakoś dziwnie
Jedność w propagandzie
Propagują wspólnie
Szczepionki oraz kwarantannę

Nie ma słów krytyki
Nawet krótkiej wzmianki
Wszyscy na jednym sznureczku
U tej samej niańki

Choćby nie wiem ile było
Kłamstwa i cenzury
Pisiory platfusy są to
Szczury z jednej dziury

76 490 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
  • marka

    18 June 2021, 14:39

    Wiersz na czasie. Warto mieć siekierę, żeby porąbać propagandowy telewizor...

    od RozaR