Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Obraz "

Opowieść przelana na:
Płótno szare sto procent lnu...gładzone
Malarstwo olejne...Akrylowe...Temperowe
Czy ma znaczenie?
Naciągam na krosna (blejtramy)
Opowiadam historię polnych maków
Żyjących w mym sercu...kruchych ptaków
Ludzkich Aniołów szkic między nocą i dniem
Uśmiech słońca...cień księżyca
Blask spadającej gwiazdy spełniającej marzenia...
Szklane domy...domy z betonu i te z kartonu
Opowiadam smutne historie i te dające nadzieję
Mogę naklejać na deskę, tekturę i co jeszcze?
Sama nie wiem...
Wszystko wymaga gruntowania...tak jak wiedza, wyobraźnia, wiara, nadzieja i Miłość

28.12.2021
20:54

281 731 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!