Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ów

opowiem ci
co na drodze

zegar tyka - czas klepie daty
spekulacja zysków
czas dłuży

oto pomyślność
i
niepomyślność

co ważniejsze
bat? czy lejce

29 498 wyświetleń
435 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!