Menu
Gildia Pióra na Patronite

nieumyślny błąd umyślny


opowiem ci... co na drodze

w pochmurne dni
opada w tobie mgła
j e s t e ś
dowodem namacalnym
iż lepiej ci się myśli

zauważysz puste dźwięki serca
porywy wiatru z apetytem na gradobicie
wszystko... co zgaszone
wokół uśmiechu

co na ciebie jeszcze czeka
by naprawić

.................................
widziałem na spacerze

https://youtu.be/nd-Vrye6M8A

84 149 wyświetleń
2127 tekstów
24 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!