Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ów

opowiem ci
co na drodze

szukamy
swej obecności z pustyni
prawo ducha lub serca

teraz i zawsze
spełnieniem pragnień
codziennością pokory
wpływów nad siły

w dziełach odkupienia
...
przebacz

29 470 wyświetleń
435 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!