Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przyjdę po Więcej

Oplatam słowem Ciało Twoje
Ustami muskam myśli
Dłonie składam na sercu
Serce swoje oddaje

Przez świat poszukiwań
Oceany wylanych łez
Kontynenty problemów
Odnalazłem sens istnienia

Utuliłem Twoje myśli
Rozgrzałem zmysły
Kawałek Ciebie ukradłem
Przyjdę po więcej

Po słowach i gestach
Po chwilach uniesień
Po kres myśli nieznanej
Będę przy Tobie

27 799 wyświetleń
188 tekstów
19 obserwujących