Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gorsza

Oplatam cię udami
szpony zaciskam
krwawisz

Mamię cię cudami
serce uciskam
krwawisz

Oplatam cię udami
łzy wyciskam
zlizuję twoją krew.

10 040 wyświetleń
106 tekstów
7 obserwujących
  • pierdzielsie

    3 October 2011, 18:37

    dziękuję za motywację!

  • marka

    2 October 2011, 21:18

    Wiersz jest erotyczny i zmysłowy.
    Dobra robota.