Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czaruj

oplataj
siecią słów
miłych
pocałunkami
wdzięczności
dotykaj
z wytworną
delikatnością
kochaj
aż odczarujesz
przytłaczającą
rzeczywistość
w popiół
zamienisz
złudzenia

31 361 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
  • Es van Guard

    6 January 2021, 22:04

    Aż serce drży mocniej...

    od batram