Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dziewczyna O Piegowatej Twarzy.

http://www.youtube.com/watch?v=UN8qAKP3cbg

Opisać Cię nie sposób
- czarnowłosa Szatynka
niby oczy otwarte
lecz w środku zamknięta

Zagadka sama w sobie
bez mapy ani rusz
odszukaj serca głębię
- to największy trud

Kusi... mówi
- nasyć oko
Ona gra uczuciem
omijaj Ją szeroko

Nie!

Zawładnęła tobą
już za późno...
- jej oczęta w tobie
walki twe na próżno

Jesteś jej, bo tego właśnie chce
przynętą jej ciało nagie jest
...księżycowe piękno...
...chcesz... chcesz...

- zwabi cię!

Rusałka uciec nie da ci!
Rusałka wydrze z ciebie resztkę sił!
Rusałka pokaże ciało swe!
Rusałka opętańczo rzuca się!

- Chwyci cię!

...

Opętanyś
- niewolnicza toń
tak podoba ci się
tej miłości woń

Wie czego chce
wybrała właśnie cię
dumny z siebie bądź
u niej rzadko byle kto

Słodka tobie jest
dała się poznać
trudna to droga
- ufność jak u drozda

Na jej twarzy
- zapamiętasz je
...piegowate lico...
- gwiazdy na niebie.

81 776 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • scorpion

    25 January 2013, 23:55

    Spokój na przeciw... Eh... Dobra, niech Ci będzie :D

  • giulietka

    25 January 2013, 23:47

    nie znajduję powodu, ale mniej czasem znaczy więcej...

  • scorpion

    25 January 2013, 23:45

    No niestety, mało mnie na tym świecie, więc się ciesz ;]

  • giulietka

    25 January 2013, 23:44

    Ale jak widać nie znajduje się on na szczycie listy waszych pragnień!:D

  • scorpion

    25 January 2013, 23:41

    Ale bez was my mielibyśmy święty spokój :D

  • giulietka

    25 January 2013, 23:35

    No i po kamuflażu:)
    A z tą głową i ukrywaniem to w obie strony działa;)
    I na koniec kompromis, bez was nam byłoby nijak:)

  • scorpion

    25 January 2013, 23:33

    Ale sie aforyzmy posypały :)

    Wiadomo, że tracicie dla nas głowę, tylko podstępnie się z tym ukrywacie :) A gdyby nie my... To i nie wy :)

  • giulietka

    25 January 2013, 23:30

    Mężczyzna: dasz mu rękę, stracisz... głowę;)

  • scorpion

    25 January 2013, 23:24

    Kobieta... Da palec, a ręki już nie :)

  • giulietka

    25 January 2013, 23:14

    na razie jedynie Twoją muzę do jego bohaterek;)