Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ciemność

Opary ciemności
Rozścielają płaszcz w duszy...
Mrok otula myśli...

Przyjemna czarna wilgoć
Pieści zmysły...
Budzi bestię...

Zwabię wonią
Kolejną Ofiarę...
Odrę z pragnień ...
Obudzę dzikie zwierzę …

24 006 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
  • awatar

    24 November 2010, 19:12

    bleble, pozdr