Menu
Gildia Pióra na Patronite

odwagi

Oparty o ścianę
Stoję ze spuszczoną głową
Mecząc oczy Twoją fotografią
Wyblakłą już z biegiem lat

Skroplona łzami
Setki razy rozdarta
W myślach

Dłonie nie miały odwagi
Oddać Cie we wszystkie diabły

Ocieram usta z łez
Które popękały od ich smaku
Suche policzki
Przemarznięte

....Pieką

Co się stanie z Tobą
Gdy zdjęcie wypadnie z rąk
Gdy nagle..
Zapragnie mnie ktoś inny u siebie

Rzucając garść piachu
Białe chryzantemy
Łza spłynie po Twym policzku

24/25.02.2012

16 294 wyświetlenia
237 tekstów
71 obserwujących
  • zugimihau

    26 February 2012, 00:26

    dziekuje za miłe słowa:) do poety to mi daleko..:) po prostu pisze;)

  • Bogdan Z

    25 February 2012, 15:05

    pięknie piszesz :)