Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Oparta swobodnie
Niesiona lekkością
Oczami pięknymi
Rozgląda swawolnie
Figura jej prosta
Wygina z uśmiechem
Więc czego chcieć jeszcze
Piękniejszej nie będzie !

76 490 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
  • RozaR

    23 September 2014, 20:33

    I lekkie wyszło.