Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Opadają powieki
Jak jesienne liście
Szeleszcząc wspomniem
Lata... całe
Wiatr porywa
Kolorową koszUle
By zerwać
Ładne kwiatki

276 056 wyświetleń
2562 teksty
190 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!