Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na kursie

Oni wchodzą i wychodzą
Przez drzwi wykładowe
Przy czym ich oczy
Na innych wpatrzone
Ona w obcisłym
Kształty prezentuje
On schludny- wzrokiem poszukuje
Ona już spostrzegła
I w niego ukradkiem wpatruje
On ją zeskanował już ze sześć razy
Przy czym już za drugim
Oczy ich się spotkały
Włosy poprawiła lekko speszona
A on na chwilę
Z tym skanowaniem -lekko stonował
Już wiedzą że są wzajemnie niczego
On dla niej a ona dla niego
Czyli warunki spełniają
Niech więc się rozmnażają !

76 490 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
  • dana1596

    14 June 2014, 23:08

    czy to o miłości napisane "jak inni"?
    Każdy ma swój niepowtarzalny styl...i tu go wyraźnie widać:) a szczególnie to błogosławieństwo do rozmnażania:)))

    od RozaR
  • vikkka

    18 March 2014, 09:50

    Romantycznie

  • krysta

    18 March 2014, 09:34

    ''Niech więc się rozmnażają !''

  • RozaR

    18 March 2014, 09:32

    Postanowiłem napisać o miłości jak inni .

  • krysta

    18 March 2014, 09:26

    :)